Back to All Events

Mindvalley Seminar 'Becoming Limitless'

  • Droog 7B Staalstraat Amsterdam, NH, 1011 JJ Netherlands (map)

Datum: zaterdag 23 februari 2019

Locatie: DROOG, Staalstraat 7 A/B, 1011 JJ Amsterdam

Tijd: 9.30-17.30 uur

Bezetting: Henne Reijs -Piano, La Clé de Soul- vocals

Niet alleen zullen Henne en ik je inspireren met mooie songs, maar ook ga je heel erg geraakt worden door Wassila Hachchi- spreker, coach and Mindvalley Master Certified Trainer - en door Machiel Monninkhof - Founder of Legendary Your Life en Mindvalley A-fest Tribe Member. 

Dit ga je ontdekken...

'Every human being is capable to live life aligned with their soul's purpose, aligned with their life's calling. Discover the power to choose the life vision of your dreams. Discover how to actually create this life. Discover the power within you.'

De seminar en songs zijn trouwens in het Engels, so bring your English speaking friends!:)

Becoming limitless. It starts when you question everything. 

Hier kun je je tickets boeken, C you there!