Back to All Events

Release debuut single 'Schipper': eerbetoon aan Aylan


Koop nu op Itunes de single 'Schipper' en draag zo bij aan een schenking aan Stichting Because we Carry, die op Lesbos fantastische hulp en ondersteuning bieden aan bootvluchtelingen!

https://itunes.apple.com/us/album/schipper-feat.-daniel-cassidy/id1148617828?uo=4

Op 2 september precies één jaar geleden verscheen in alle pers de foto die de wereld schokte. Het levenloze lichaampje van het Syrische vluchteling jongetje Aylan op het strand voor de kust van Turkije. 

Het lied 'Schipper' wat ik naar aanleiding van die gebeurtenis heb geschreven, samen met pianist Henne Reijs en met een special guest performance van violist Daniel Cassidy, broer van zangeres Eva Cassidy, is een eerbetoon aan de onschuld.
In de complexe energie van oorlog, geweld en vluchtelingen is het onze wens om middels dit lied mensen daar weer mee te verbinden. Zodat we met elkaar een meer hart gedragen bewustzijn creëren en in actie komen vanuit medemenselijkheid en compassie.

"Schipper"
Vocals & lyrics: La Clé de Soul
Grand piano & composition: Henne Reijs
Violin: Daniel Cassidy
Producer: Patrick Drabe van Lakeside Studio en Matthias Stefansson

Earlier Event: August 21
Bigggg Smallband Festival Leiden
Later Event: February 23
Mindvalley Seminar 'Becoming Limitless'