Mindvalley Seminar 'Becoming Limitless'
Feb
23
9:30 AM09:30

Mindvalley Seminar 'Becoming Limitless'

Datum: zaterdag 23 februari 2019

Locatie: DROOG, Staalstraat 7 A/B, 1011 JJ Amsterdam

Tijd: 9.30-17.30 uur

Bezetting: Henne Reijs -Piano, La Clé de Soul- vocals

Niet alleen zullen Henne en ik je inspireren met mooie songs, maar ook ga je heel erg geraakt worden door Wassila Hachchi- spreker, coach and Mindvalley Master Certified Trainer - en door Machiel Monninkhof - Founder of Legendary Your Life en Mindvalley A-fest Tribe Member. 

Dit ga je ontdekken...

'Every human being is capable to live life aligned with their soul's purpose, aligned with their life's calling. Discover the power to choose the life vision of your dreams. Discover how to actually create this life. Discover the power within you.'

De seminar en songs zijn trouwens in het Engels, so bring your English speaking friends!:)

Becoming limitless. It starts when you question everything. 

Hier kun je je tickets boeken, C you there!

View Event →
Release debuut single 'Schipper': eerbetoon aan Aylan
Sep
2
to Sep 9

Release debuut single 'Schipper': eerbetoon aan Aylan

Koop nu op Itunes de single 'Schipper' en draag zo bij aan een schenking aan Stichting Because we Carry, die op Lesbos fantastische hulp en ondersteuning bieden aan bootvluchtelingen!

https://itunes.apple.com/us/album/schipper-feat.-daniel-cassidy/id1148617828?uo=4

Op 2 september precies één jaar geleden verscheen in alle pers de foto die de wereld schokte. Het levenloze lichaampje van het Syrische vluchteling jongetje Aylan op het strand voor de kust van Turkije. 

Het lied 'Schipper' wat ik naar aanleiding van die gebeurtenis heb geschreven, samen met pianist Henne Reijs en met een special guest performance van violist Daniel Cassidy, broer van zangeres Eva Cassidy, is een eerbetoon aan de onschuld.
In de complexe energie van oorlog, geweld en vluchtelingen is het onze wens om middels dit lied mensen daar weer mee te verbinden. Zodat we met elkaar een meer hart gedragen bewustzijn creëren en in actie komen vanuit medemenselijkheid en compassie.

"Schipper"
Vocals & lyrics: La Clé de Soul
Grand piano & composition: Henne Reijs
Violin: Daniel Cassidy
Producer: Patrick Drabe van Lakeside Studio en Matthias Stefansson

View Event →